Az előző részben áttekintettük, hogy kik tartozhatnak bele a tartózkodók csoportjába, illetve mi jellemzi őket.

A mai csoportunk a kivárók csoportja lesz.


Mi jellemzi ezt a csoportot?

Ezen a szinten már mindenképpen van egy előre lépés a korábbi szinthez képest. A különbség pedig az érdeklődésben, információk gyűjtésében van.

Ők azok, akik szintén rendelkeztek a tartózkodói problémákkal, de megelégelték, és úgy gondolták, hogy ez nem mehet így tovább.

Ennek a szintnek a legnagyobb kérdése a MIKOR kezdjem el.

Ez a kérdés tényleg sokakat foglalkoztat, de sajnos valamilyen oknál fogva, vannak néhányan, akik megmaradnak ennél a kérdésnél, és képesek hónapokat, éveket várni azzal, hogy válaszoljanak rá.

🥴 Kezdőként nincs olyan időpont, amire érdemes várni.

Nincs olyan állapot, amire azt mondanám, hogy még ne kezdd el várj egy kicsit (nyilván nem a betegségre gondolok, vagy sérülésre). Akinek minden lehetősége adott ahhoz, hogy elkezdje az edzéseket, annak el kell kezdeni, abban a pillanatban, amint megfogalmazódott a fejében a mozgás gondolata.

🔴🟡 A probléma az, hogy hiába érdeklődik a téma iránt, hiába gondolkodik azon, hogy hogyan tovább, attól ő még a piros zónában találja magát, ami nem a fejlődéshez vezet.

Egészségben, életérzésben, boldogságban egyaránt hátrányban van a zöld csoporthoz képest.

Ne feledjétek….nincs mire várni…Te mennyit vártál, mire elkezdtél rendesen sportolni?
Esetleg még mindig a kivárók táborát erősíted?


Ha úgy gondolod, hogy ugyan a kivárók táborát erősíted, de lépnél még egyet a cél érdekében, akkor próbáld ki a tesztemet, és nézd meg, hogy neked való-e a programom. 🙂

https://www.surveypage.com/doblerakademiateszt

Szeretnéd kipróbálni a programot?

 

Ha szeretnéd kipróbálni az első edzést, hogy biztosan tudd, ez a neked való program, akkor most itt a lehetőség!

 

Öltözz át, készítsd elő a törölköződet, és kattints a 'Kezdjük az első edzést!' gombra!

 

A 'Kezdjük az első edzést!' gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és feliratkoztál a hírlevelünkre.

Kérlek nézd át a promóciók mappát is, illetve ha esetleg spambe kerülne a levél, kérlek írj nekem, és megnézem mi lehet a probléma!

Gratulálok, sikeresen feliratkoztál, e-mailben elküldtük neked az első edzést egy extra AJÁNDÉKKAL! Figyelem! Ha Gmail-es e-mail címmel rendelkezel, akkor javasoljuk, hogy a "Promóciók" fül alatt található mappát is ellenőrizd!